webaruhaz-logisztikaEgy sikeres webáruház üzemeltetése a jó ötlet mellett professzionális, naponta megújuló termék és szolgáltatás marketinget feltételez. És mindezek mellett gondoskodni kell az áru kezeléséről is. Gardia azért dolgozik, hogy a webáruházában forgó termékeinek kezelése kényelmes folyamat legyen az Ön számára. Budapesti raktárunkban fogadjuk az Ön által vásárolt árut és készletre vesszük. Fogadjuk és feldogozzuk az […]

Egy sikeres webáruház üzemeltetése a jó ötlet mellett professzionális, naponta megújuló termék és szolgáltatás marketinget feltételez. És mindezek mellett gondoskodni kell az áru kezeléséről is. Gardia azért dolgozik, hogy a webáruházában forgó termékeinek kezelése kényelmes folyamat legyen az Ön számára. Budapesti raktárunkban fogadjuk az Ön által vásárolt árut és készletre vesszük. Fogadjuk és feldogozzuk az Öntől vagy partnereitől beérkező megrendeléseket.

Az árukat komissiózzuk, csomagoljuk és gondoskodunk a kiszállításról, sőt az utánvétet is megoldjuk. Ha szükséges, akkor a termékeket felcímkézzük, magyar nyelvű dokumentációval látjuk el, egyedi egységcsomagokat készítünk. 100%-os pontossággal kezeljük a készleteit, ezért mindig jó döntéseket fog hozni, nem érhetik meglepetések. Speciális jelentésekkel segítünk a készletgazdálkodásában az elfekvő készletekről, várható áruhiányokról, sérült vagy selejt anyagokról. Elvégezzük az időszakos és éves fizikai leltárfelvételt is. Mindezt 100%-os készletgarancia mellett, napi 24 órában elérhető készletnyilvántartásunkkal ellenőrizhető módon.

Webáruház logisztika, webshop logisztika: mit kínálunk?

Webáruház üzemeltető partnereinknek leggyakrabban nyújtott tevékenységeink (webáruház logisztika, webshop logisztika):

  • közvetlen online adatkapcsolat kiépítés
  • árufogadás, bevételezés
  • raktározás, tárolás
  • megrendelések kezelése
  • csomagolás, dobozolás, szállítási dokumentáció elkészítése
  • számlanyomtatás, utánvétkezelés
  • kiszállítás a megrendelőknek
  • készletnyilvántartás

Webáruház logisztika, webshop logisztika

Gardia elvégezi az Ön webáruházában megrendelhető termékek csomagolását, szortírozását, szállítását. Elég Önnek és cégének az értékesítési tevékenység fejlesztésére, az új ügyfelek, vevők megszerzésére fókuszálnia, miközben a teljes logisztikai hátteret biztos kezekben tudhatja.

Nincs szükség ingatlanbérlésre, külön infrastruktúrára, a rendszert ellátó szoftverre. Kizárólag az aktuálisan elfoglalt raktárterület/polcfelület szerint számlázunk, így nem kell feleslegesen raktárt bérelnie. Mivel folyamatos készletfigyelés történik, így Ön csak azt raktározza nálunk, amire ténylegesen szükség van. (Fogyási statisztika, szezonalitás vizsgálat, készlet optimalizálás stb.) A Gardia számítógépes rendszere biztosítja, hogy vevői a nap 24 órájában leadhassák rendelésüket, azt követően pedig szakszerű és pontos kiszállítást vállalunk az egész ország területén. Az online hozzáférhetőség az Ön kényelmét és teljes informáltságát is biztosítja.