ugyfelszolgalati-cegekA nagy ügyfélszolgálati vagy fiókhálózattal működő közmű, telekommunikációs és egyéb szolgáltatókkal történő együttműködésünk alapja a belső folyamataikhoz alkalmazkodó logisztikai támogatás. Partnereink saját erőforrás felhasználása nélkül, a Gardia nyomtatványrendező és -terjesztő rendszerének segítségével juttatják el az ügymenethez kapcsolódó dokumentumot, irodaszert, szigorú számadású bizonylatot, nyomtatványt, egyéb marketing és értékesítési anyagokat a hálózati egységeikhez, ügyfeleikhez. A belső folyamatok, a beszállítói specialitások és a marketing igényeinek összehangolásával, testre szabott, magas minőségű és rugalmas szolgáltatással támogatjuk az Ön értékteremtő alaptevékenységét.

A Gardia logisztikai rendszerével gondoskodik az Ön beszállítóitól érkező anyagok központi átvételéről, ellenőrzéséről és betárolásáról. A tárolt készletekről folyamatosan pontos készletnyilvántartást vezetünk, amit a nap 24 órájában online rendszerünkben lekérdezhet. Az Öntől beérkező megrendeléseknek megfelelő mennyiségben, összetételben – akár egységcsomagok összeállításával –, elkészítjük a kiszállítandó csomagokat és azokat eljuttatjuk a kívánt címre. Teljes körűen kezeljük az üzleti tevékenységet támogató dokumentumok, nyomtatványok, irodaszerek, egyéb, az Önök által használt termékek (pl. zúzdás dokumentumok, szigorú számadású nyomtatványok, általában az üzletmenethez szükséges cikkek) logisztikáját.

Ügyfélszolgálati cégek logisztikai kiszolgálása: mit kínálunk?

Nagy ügyfélszolgálati vagy fiókhálózattal rendelkező partnereinknek leggyakrabban nyújtott tevékenységeink (ügyfélszolgálati cégek logisztikai kiszolgálása):

  • tárolás, raktározás
  • a megrendelő (fiókhálózat, ügyfélszolgálati pontok) által feladott megrendelések fogadása
  • megrendelések kezelése, csomagolása
  • szállítás
  • visszárukezelés
  • készletgazdálkodás, megsemmisítés, leltározás
  • közvetlen online adatkapcsolat kiépítés
  • call centeres kapcsolattartás
  • komissiózás, címkézés, egyediesítés, vonalkódkezelés

Ügyfélszolgálatok, fiókhálózatok támogatásának logisztikája (ügyfélszolgálati cégek logisztikai kiszolgálása)

A Gardia logisztikai rendszerének segítségével és rugalmas megoldásainak köszönhetően nyomtatványainak, promóciós anyagainak tárolása, csoportosítása, kiszállítása, annak koordinálása egyszerű, átlátható folyamattá válik. Mindezt egy rendkívül költséghatékony rendszerrel, az Ön számára jelentős költségmegtakarítást elérve végezzük. Az ügyfélszolgálatokat támogató logisztikai szolgáltatásunk lehetővé teszi, hogy munkatársai kizárólag az ügyfelek minél magasabb színvonalú kiszolgálásával foglalkozzanak. Az ehhez szükséges anyagok és eszközök rendelkezésre bocsátása a megfelelő időben, a megjelölt helyen és a kívánt módon már a mi feladatunk.