fuvarozasA Gardia az Ön megbízása szerint eljárva gondoskodik a megrendelt áru kiszállításáról vagy visszaszállításáról Magyarország egész területén és a környező országokban, részben saját járműparkjával, részben megbízható, jól ismert szállítmányozó partnereivel.

Szállítmányozás logisztika, fuvarozás: mit jelent mindez a gyakorlatban?

Amennyiben igénybe veszi szállítmányozás logisztika, fuvarozás szolgáltatásunkat, gondoskodunk a kimenő áru szállításának megszervezéséről. Törekszünk arra, hogy mindig az Ön céljainak legmegfelelőbb módszert válasszuk, hogy időben, rugalmasan és hatékonyan tudjuk kiszolgálni Önt. Lehet szó egyetlen csomag célba juttatásáról, vagy akár rendszeres túraútvonalas terítésről. Az Ön áruja szigorú adminisztrációs rend mellett kerül átadásra a fuvarozónak. Ellenőrizzük, hogy a címzett az árut valóban hibamentesen átvette-e. Gondoskodunk arról, hogy a kézbesíthetetlen küldemények visszakerüljenek a Gardia raktárába. Elszámoltatjuk a szállítót az általa kezelt utánvétek összegével. A megbízás teljesítését a Gardia rendszerén keresztül nyomon követheti.

Mit kínálunk?

Szállítmányozás logisztika, fuvarozás szolgáltatásunkkal az alábbi fő tevékenységek gondjától szabadulhat meg:

  • saját szállító járműpark és személyzet fenntartása
  • fuvarozó alvállalkozók kiválasztása, ellenőrzése
  • napi szállítás szervezési feladatok, probléma megoldás
  • árukiadás
  • utánvétkezelés
  • át nem vett áru visszaszállíttatása, ellenőrzése, ismételt készletre vétele
  • nagy mennyiségű szállítási számla ellenőrzése, könyvelése

Ha saját járműpark nélkül kívánja a kiszállításait a teljes logisztika és adminisztrációval együtt megoldani, akkor kiszervezheti a teljes szállítást és fuvarozást, ezzel megszüntetve minden olyan felelősséget vagy nehézséget, ami a saját hatáskörben való megoldások velejárója. Mindez nem csak üzemanyagköltségben térül meg, de a gépek, a járműpark karbantartása sem az Ön költségvetését terheli, továbbá minden erre fordítandó idő és energia felszabadul. Önnek jóformán semmi dolga nem lesz ezzel, mégis teljes körű adminisztrációval a leggazdaságosabb módon jut el áruja a raktártól a megrendelőig.