logisztika-webaruhazaknakWebáruházában megrendelhető termékei csomagolását, szortírozását, szállítását elvégezi a Gardia. Önnek elég az értékesítési tevékenység fejlesztésére, az új ügyfelek, vevők megszerzésére fókuszálnia, miközben a teljes logisztikai hátteret biztos kezekben tudhatja. Nincs szükség ingatlanbérlésre, külön infrastruktúrára, a rendszert ellátó szoftverre.

Mit jelent a logisztika, raktározás webáruházaknak, webshopoknak számára?

Amennyiben igénybe veszi logisztika, raktározás webáruházaknak, webshopoknak szolgáltatásunkat, átvállaljuk a beszállított áruk ellenőrzését, tárolását. Kezeljük a webáruházon keresztül beérkező megrendeléseket. Komissiózunk, címkézünk, használati útmutatót mellékelünk, csomagolunk, kiszállítunk és utánvétet kezelünk. Mindezeket Ön folyamatosan követheti 24 órás online készlet- és megrendeléskezelő rendszerünkön keresztül.

Mit kínálunk?

Logisztika, raktározás webáruházaknak, webshopoknak szolgáltatásunkkal az alábbi fő tevékenységek gondjától szabadulhat meg:

  • raktározás és minden ehhez kapcsolódó tevékenység gondja
  • beérkező áru kezelése
  • élőmunkaigényes feladatok ellátása (címkézés, fóliázás, komissiózás, csomagolás stb.)
  • megrendelések kezelése, követése
  • számla, szállítólevél nyomtatása, utánvét kezelése
  • kiszállítás
  • készletnyilvántartás, készletgazdálkodás támogatás

Manapság az áruházak fejlődésének története teljesen megfordult. Nem is olyan régen még az volt a helyzet, hogy ha egy bolt vagy áruház különböző okokból sikeresen működött, esetleg elindított egy webáruházat, és a korábban megszerzett ismertségének köszönhetően a webáruház többnyire jó fogadtatásra talált. Az utóbbi években viszont gyakran a webáruház az első, és ha sikeresen működik, az hívja életre az offline boltot illetve áruházat. Persze manapság egy sikeres webáruháznál már nem annyira fontos az offline áruház megléte is.

Logisztika, raktározás webáruházaknak, webshopoknak szolgáltatásunk abban segít, hogy ügyfeleink arra összpontosíthassanak, hogy webáruházuk minél ismertebb, sikeresebb legyen. Így minden szabad erőforrást és költséget erre fókuszálhatnak. Nincs szükség ingatlanbérletre, -vásárlásra, nem kell rezsiköltséget fizetni, nem kell gépjárműpark a szállításhoz, nem kell külön munkaerő az adminisztrációhoz és logisztikához. Minden folyamatot egy csomagban elvégzünk Ön helyett, hogy ne ezen múljon a siker. Ha webáruházuk annyira népszerű lett, hogy fizikai boltot is nyitnak, szolgáltatásaink tovább támogatják üzletmenetét az offline bolt kiszolgálásában is a webáruház további zökkenőmentes kiszolgálása mellett.