logisztika-budapestenA Gardia rugalmasan bővíthető és átalakítható magaspolcos raktározási rendszerével képes megoldani az Ön termékeinek biztonságos tárolását. Az egyszerű raktárbérlési lehetőségen túl a Gardia számos extra szolgáltatást is kínál Önnek.

Raktározás (Budapesten), logisztikai tárolás: mit jelent mindez a gyakorlatban?

Amennyiben igénybe veszi raktározás (Budapesten), logisztikai tárolás szolgáltatásunkat, a nálunk tárolt árui tiszta, védett és megfelelő tároló- és anyagmozgató rendszerekkel ellátott környezetben kerülnek elhelyezésre. Az áruforgalom függvényében mindig a megfelelő méretű és kialakítású területet biztosítjuk Önnek, ezért mindig csak annyi költsége van, amekkora helyet az áruja ténylegesen elfoglal.

Mit kínálunk?

Raktározás (Budapesten), logisztikai tárolás az alábbi fő tevékenységek gondjától szabadulhat meg:

  • raktárépület létesítés, fenntartás
  • polcrendszer és anyagmozgató eszközök beszerzése és fenntartása
  • őrzés-védelmi feladatok ellátása
  • szakképzett személyzet alkalmazása
  • készletnyilvántartás vezetése

A rossz adminisztráció katasztrófához vezethet, esetenként még a cég fennmaradása is veszélybe kerülhet általa. Ezért olyan cégeknél, ahol a raktározás kulcsfontosságú, szolgáltatásunk nem csak költséghatékonyabb összességében, hanem messze biztonságosabb és hatékonyabb, mintha cégen belül oldanák meg. Mindenképp javasoljuk, hogy kérjék ajánlatunkat, így lesz mivel összehasonlítani fennálló kapcsolódó költségeiket. Ha ki is próbálják szolgáltatásunkat, az elvégzett munka minősége is javulni fog, de erről majd a saját tapasztalatuk győzi meg Önöket!