raktarlogisztikai-szolgaltatasA Gardia több mint tízéves magyarországi tapasztalatai alapján felmérte, hogy a hazai vállalkozások jelentős része olyan logisztikai problémákkal küzd, amelyek gátolják a fejlődést és korlátozzák a versenyképességet. Ezek felismerése és a megfelelő megoldások megtalálása nem mindig megy saját erőből. A Gardia ezért egy csomag keretében segít felmérni az Ön raktár (készlet) logisztikai folyamatait, kimutatni az esetleges gyenge pontokat és kidolgozni javaslatokat.

Miért kérjen raktárlogisztikai, illetve logisztikai tanácsadást?

Amennyiben igénybe veszi raktárlogisztikai tanácsadás, logisztikai tanácsadás szolgáltatásunkat, közösen felmérjük a tevékenységéhez kapcsolódó folyamatokat. Megnézzük, hogy hol vannak a kritikus pontok, majd megvizsgáljuk, hogy azokat belső erőforrásokkal vagy külső cég bevonásával lehet-e előnyösebben megoldani.

Mit kínálunk?

Raktárlogisztikai tanácsadás, logisztikai tanácsadás szolgáltatásunkkal az alábbi fő tevékenységek gondjától szabadulhat meg:

  • felesleges infrastruktúra fenntartása
  • gazdaságtalanul ellátott folyamatok továbbvitele
  • logisztikai problémakezelési projektek
  • ügyfél reklamációk kezelése

A Gardia 10 éve van jelen a magyarországi piacon, a raktári logisztika speciális, nagy hozzáértést igénylő területén. A maguk területén piacvezető ügyfeleink elégedettsége a garancia arra, hogy az Ön számára is megtaláljuk az optimális megoldásokat. Raktárlogisztikai tanácsadás, logisztikai tanácsadás abban segít, hogy miután rávilágítottunk a logisztikai hiányosságokra és javaslatot tettünk azok hatékonyabbá tételére, az azonnal alkalmazható legyen akkor is, ha továbbra is saját kézben, házon belül szeretnék tartani a teljes folyamatot. Ha a probléma a jelenleg használt megoldásaikkal nem kezelhető, illetve túlságosan költséges lenne, felmérjük, hogy milyen eredmény várható, amennyiben csak a problémás részt szervezik ki a Gardiához. Természetesen a költséghatékonyság az elsődleges szempont, így nem fogjuk javasolni a külső megoldást akkor, ha a jelenlegi, házon belüli megoldásaikkal is olcsón, hatékonyan meg lehet oldani az adott feladatot. A raktár- és a hozzá kapcsolódó szolgáltatásoknál csupán néhány fontos szempont van. Költség, idő, hatékonyság, gyorsaság, adminisztráció. Ha ezek pozitív eredményt mutatnak, nincs szükség sürgős beavatkozásra. Ellenkező esetben viszont el kell hárítani minden akadályt és meg kell teremteni a biztonságos, hatékony működést!