10-gardia_a_gyakorlatban-coma_5_logisztikai_szoftverA Gardia működése a világ vezető raktár-logisztikai vállalatainak tudásán alapul. Mielőtt 2002-ben elindítottuk a szolgáltatásunkat, tanulmányoztuk az Egyesült Államok akkor már két évtizede piacvezető nyomtatványlogisztikai vállalatcsoportjának működését, folyamatait és az ezen folyamatok irányításáért felelős számítástechnikai hátteret. Ezt a tudást (know-how) hoztuk haza és honosítottuk meg. Természetesen az eltelt utóbbi évtized alatt sok minden változott, amit mi is igyekeztünk a fejlesztéseinkkel követni. Ennek köszönhetően a COMA raktárlogisztikai szoftverünk jóval többet tud az eredetileg megvásárolt programnál, de szakembereink már dolgoznak az új változat elkészítésén, hogy még közelebb lehessünk ügyfeleink naponta megújuló igényeihez.

Két nagyon fontos tényezőt érdemes megérteni a COMA sikere kapcsán. Az egyik az, hogy a piacon megtalálható számtalan raktárkészletkezelő programtól eltérően a COMA nem könyvelő/számlázó program „mellékterméke”, hanem kifejezetten raktárlogisztika és készletmenedzsment célra hozták létre. Ennek következménye, hogy az említett szoftverek többségével ellentétben a valós életnek megfelelően kezeli a logisztikai és készletezési folyamatokat. COMA nem csupán adminisztrálja a történéseket, hanem meghatározza az egyes műveletek technológiai rendjét is, sőt a beépített ellenőrző rendszereken keresztül biztosítja a hibamentes tevékenységet.

Raktárlogisztikai szoftveres kezelés (Coma): Mit jelent mindez a gyakorlatban?

Amennyiben igénybe veszi szolgáltatásunkat: nagyon megbízható és pontos nyilvántartási rendszert hozunk létre az Ön vállalati- és termékprofiljára igazítva. Raktárlogisztikai szoftveres kezelés (Coma) használatával akár ki is válthatja meglévő készletkezelési rendszerét és folyamatosan elérhető, mindig naprakész adatbázissal dolgozhat. Különböző informatikai megoldásokkal tudjuk csatlakoztatni meglévő számítástechnikai és adminisztrációs rendszeréhez.

Mit kínálunk?

Raktárlogisztikai szoftveres kezelés (Coma) segítségével az alábbi fő tevékenységek gondjától szabadulhat meg:

cikkadatbázis feltöltése, folyamatos karbantartása, kezelése
külső- és belső partneradatbázis feltöltése, karbantartása, címlisták kezelése
rendszerek közötti adatcsere megvalósítása
készletnyilvántartó program beszerzése, üzemeltetése
beszerzési és készletgazdálkodási riportok, elemzések elkészítése