marketing-anyagokAz értékesítést támogató marketing termékek, POS anyagok, promóciós anyagok, reklámtárgyak kezelése, logisztikájának szervezése összetett feladat. Tapasztalataink szerint ezen eszközök kezelése nagy figyelmet és precizitást kíván a gyorsan mozgó fogyasztási cikkeket (fmcg) forgalmazó vállalatoknál (ahol akár az éves árbevétel 30%-át is reklám- és promóciós költésre fordítják). Logisztikai informatikánk – 30 évre visszanyúló tapasztalatokkal – tökéletesen alkalmas e piaci szegmens támogatására is; értékesítési akciók, promóciós kampányok, hűségakciók kezelésére. A Gardia infrastruktúrájának használata jelentős és mérhető költségcsökkenést eredményez.

Mit jelent a logisztika marketing anyagok logisztikája kezelésében?

Amennyiben igénybe veszi a marketing anyagok logisztikája szolgáltatásunkat, átvállaljuk a beszállított marketing és promóciós anyagok ellenőrzését, tárolását. Mindenkori megbízásainak megfelelően egységcsomagokat készítünk, címkézünk, fóliázunk, egyéb egyedi megoldásokat biztosítunk. Gondoskodunk anyagainak kiszállításáról, legyen szó akár viszonteladói hálózatról, saját fiókokról vagy egy promóciós helyszínről.

Mit kínálunk?

Marketing anyagok logisztikája szolgáltatásunkkal az alábbi fő tevékenységek gondjától szabadulhat meg:

  • bejövő áru minőségi átvétele, tárolása
  • promóciós egységcsomagok (kittek) összeállítása
  • élő-munkaigényes feladatok ellátása (címkézés, fóliázás, komissiózás, csomagolás stb.)
  • kiszállítás a megjelölt helyekre
  • hűségakciók, promóciós projektek teljes körű logisztikai menedzselése
  • készletfigyelés, statisztikák, jelentések készítése

Marketing anyagok logisztikája kezelésének legérdekesebb része a logisztika, azaz amikor a marketing termékeket össze kell állítani és ki kell szállítani. A Gardia ezt a marketing anyagok logisztikai feladatot is vállalja, így a marketing termékek kezelése nem merül ki a tárolásban. Ennél jóval többről van szó. A teljes marketing termékek kezelésével kapcsolatos munkafolyamatot lefedi szolgáltatásunk. Tegyen velünk egy próbát, és Ön is meglátja, hogy ennél kényelmesebben, gördülékenyebben még nem volt megoldott marketing termékeinek kezelése.