aru-disztribucioA Gardia logisztikai rendszere felkészült arra, hogy kiszolgálja mind a nagy saját bolthálózattal, mind a széles viszonteladói partnerkörrel dolgozó vállalkozások igényeit. Az Ön nálunk elhelyezett készleteit a mindenkori megbízás szerinti mennyiségben és összetételben komissiózzuk és készítjük elő szállításra. Disztribúciós rendszerünk gondoskodik róla, hogy az áruk az előírt mennyiségben és minőségben határidőre megérkezzenek az Önök szerződött partnereihez.

Amennyiben igénybe veszi szolgáltatásunkat, átvállaljuk a beszállított áruk kezelését, tárolását és azok bejövő megrendelések szerinti terítését a disztribúciós rendszerben. A teljes folyamatot dokumentáljuk, Ön bármikor ellenőrizheti mind a készleteit, mind a megrendelései pillanatnyi állapotát 24 órás online rendszerünkben.

Mit kínálunk?

Logisztikai termék disztribúció, logisztikai áru disztribúció szolgáltatásunkkal az alábbi fő tevékenységek gondjától szabadulhat meg:

  • bejövő áru kezelése, tárolása
  • készletnyilvántartás, adminisztráció
  • komissiózás, csomagolás, címkézés, egyediesítés
  • számlanyomtatás, utánvétkezelés
  • szállításszervezés
  • folyamatos készletellenőrzés

Logisztikai termék disztribúció, logisztikai áru disztribúció szolgáltatás magában foglalja a bejövő áru kezelését, tárolását, komissiózását, csomagolását, címkézését, egyediesítését és a teljes adminisztrációt, ami ezzel jár. Ha kiszervezik, nem csak a folyamatokra szánt erőforrásaik szabadulnak fel, hanem a felelősségtől is teljes mértékben mentesülnek. Hosszú évek alatt megalapozott gyakorlati tapasztalattal rendelkező munkatársainknak köszönhetően hibátlan munkát végzünk. De bármilyen nem várt kellemetlenség esetén garanciát nyújtunk és a következményeket nem Önöknek kell elszenvedni.