csomagolasA logisztikai csomagolás, logisztikai dobozolás, dokumentációkezelés során a kiszállítandó termékeket a jellegüknek megfelelő, biztonságos csomagolással látják el munkatársaink. Kinyomtatják a szükséges szállítási dokumentációkat, majd egyedileg dobozban vagy raklapon egység rakományként elkészítik kiszállításra kész állapotra.

logisztikai csomagolás, logisztikai dobozolás, dokumentációkezelés: mit jelent ez a gyakorlatban?

Amennyiben igénybe veszi a logisztikai csomagolás, logisztikai dobozolás, dokumentációkezelés szolgáltatásunkat, mi gondoskodunk kimenő árui megfelelő csomagolásáról. Az Ön igénye szerinti dokumentációt kinyomtatjuk és elhelyezzük a csomagban és/vagy a csomagoláson. A küldeményekre egyedi címzést, szállításkori kezelési utasítást helyezünk el (törékeny áru stb.), gyűjtőcsomagolásnál felhelyezzük a szállított cikkek listáját. Igény esetén a kísérő dokumentumokon vonalkódot is feltüntetünk. A szállítólevél- és számlanyomtatáson túl elkészítjük az utánvét kezeléséhez szükséges papírokat is.

Mit kínálunk?

A logisztikai csomagolás, logisztikai dobozolás, dokumentációkezelés szolgáltatásunkkal az alábbi fő tevékenységek gondjától szabadulhat meg:

  • csomagolóanyagok beszerzése és tárolása
  • nagy élőmunka igényű csomagolási tevékenységek elvégzése
  • dokumentumok nyomtatása, adminisztrációja
  • speciális eszközök beszerzése és fenntartása (nyomtatók, mérlegek stb.)
  • megbízható és képzett személyzet alkalmazása
  • készletnyilvántartás fenntartása és kezelése

A Gardia a világpiacon is vezető raktárlogisztikai partnerével közösen fejlesztett szoftverrel látja el az Ön kiszolgálását. A szoftver egyben a munkafolyamatainkat is előírja, amit kollégáink fegyelmezetten, több körös ellenőrzéssel végeznek. Ezért tudjuk vállalni, hogy megbízásait mindig pontosan és hibamentesen teljesítjük.