logisztika-termelo-cegeknekNapjaink sikeres termelő vállalkozásának számtalan kihívással kell szembenéznie. A gyártás napi feladatai mellett biztos vevőkört kell kialakítani, magas színvonalú szolgáltatással a vevőket meg is kell tartani. És mindezek mellett meg kell küzdeni az árukezelés sokrétű feladatával is. Legyen szó akár a beérkező alapanyagokról, vagy a készáruk tárolásáról, a Gardia azért dolgozik, hogy ez egy zökkenőmentes folyamat legyen az Ön számára.

Budapesti raktárunkban fogadjuk az Ön által vásárolt vagy legyártott árut. Bevételezzük és betároljuk. Számítógépes rendszerünkben készletre vesszük. Fogadjuk és feldogozzuk az Öntől vagy partnereitől beérkező kiszállítási megrendeléseket. Az árukat komissiózzuk, csomagoljuk és gondoskodunk a kiszállításról. Ha szükséges, akkor a termékeket felcímkézzük, műszaki és egyéb dokumentációval látjuk el stb. Naprakészen és 100%-os pontossággal kezeljük a készleteit, ezért mindig jó döntéseket fog hozni, nem érhetik meglepetések. Speciális jelentésekkel segítünk a készletgazdálkodásban az elfekvő készletekről, várható áruhiányokról, sérült vagy selejt anyagokról. És természetesen elvégezzük az időszakos és éves fizikai leltárfelvételt is. Mindezt 100%-os készletgarancia mellett, napi 24 órában elérhető készletnyilvántartásunkkal ellenőrizhető módon.

Logisztika termelő cégeknek: mit kínálunk?

Logisztika termelő cégeknek (leggyakrabban nyújtott tevékenységeink):

  • árufogadás, bevételezés
  • raktárbérlés, tárolás
  • megrendelések kezelése
  • komissiózás, címkézés, egyediesítés, vonalkód kezelés
  • csomagolás, dobozolás, szállítási dokumentáció elkészítése
  • kiszállítás a megrendelőknek
  • készletnyilvántartás és készletgazdálkodás megoldása, leltározás

Termelő vállalkozások logisztikája (Logisztika termelő cégeknek)

Gardia logisztikai rendszerének segítségével és rugalmas megoldásainak köszönhetően termékeinek tárolása, csoportosítása, kiszállítása, annak koordinálása egyszerű, átlátható folyamattá válik. Mindezt egy rendkívül költséghatékony rendszerrel, az Ön számára jelentős költségmegtakarítást elérve végezzük. A termelő vállalkozásokat támogató logisztikai szolgáltatásunk lehetővé teszi, hogy munkatársai kizárólag termékfejlesztéssel, gyártással, partnerekkel és aktuális projektekkel foglalkozzanak. A termékek rendelkezésre bocsátása a megfelelő időben, a megjelölt helyen és a kívánt módon már a mi feladatunk.