komissiozasA komissiózás során az Ön által megrendelt termékeket a Gardia munkatársai a komissiózási listán előírt mennyiségben leveszik a polcokról, és egy erre kijelölt helyre (komissiózási terület) gyűjtik össze. Az így összekészített árukon az Ön speciális igényei szerint további munkafolyamatokat is végezhetünk kiszállítás előtt. Ilyenek lehetnek pl.: egyedi azonosítók felhelyezése, különböző cikkek egységcsomagokba gyűjtése, vagy egyéb, az Ön számára értéket növelő illetve kényelmi szolgáltatás (pl. marketing dokumentumok dossziékba rendezése).

Komissiózás, logisztika, egyedi árukezelés: mit jelent mindez a gyakorlatban?

Amennyiben igénybe veszi komissiózás, logisztika, egyedi árukezelés szolgáltatásunkat, gondoskodunk a kimenő áruk megfelelő kezeléséről. A szükséges mennyiségű árut a polcokról összeszedjük és előkészítjük a kiszállításra. Emellett az Ön kérése esetén felcímkézzük, vonalkód alapján beazonosítjuk, egyediesítjük, marketing vagy egyéb anyagaiból egységcsomagokat (kitteket) képezünk, használati utasítást csomagolunk mellé, nyomtatott anyagait fóliázzuk stb. Mindezt egy szigorú ellenőrzési folyamat keretében elvégezve.

Mit kínálunk?

Komissiózás, logisztika, egyedi árukezelés szolgáltatásunkkal az alábbi fő tevékenységek gondjától szabadulhat meg:

  • kimenő áruk összekészítése, ellenőrzése
  • nagy élőmunka igényű egyéb tevékenységek elvégzése
  • speciális eszközök beszerzése és fenntartása (anyagmozgatás, vonalkódkezelés, fóliázás, speciális nyomtatók stb.)
  • megbízható és képzett személyzet alkalmazása
  • készletnyilvántartás fenntartása és kezelése

Komissiózás, logisztika, egyedi árukezelés szolgáltatásunk segítségével Önök sok tehertől mentesülnek és olyan erőforrások is felszabadulnak, amikről eddig el sem tudták képzelni, hogy felszabadíthatók. Több évi tapasztalattal a hátunk mögött, kifogástalanul és hibátlanul elvégezzük a komissiózás minden folyamatát. Önöknek már csak annyi dolguk marad, hogy ha kíváncsiak egy bizonyos folyamatra, megnézzék a rendszerünkben online, vagy könnyen, gyorsan tájékoztatást kérjenek munkatársainktól.