keszlet-managementA vállalkozások a logisztika „fizikai” részét általában valamilyen szinten képesek megoldani. A problémát az esetek jelentős részében a logisztika adminisztrálása okozza. A Gardia egy speciálisan erre a célra fejlesztett szoftverrel képes arra, hogy partnerei készleteit, készletmozgásait folyamatosan, ellenőrzötten kövesse. Ezért ha Ön velünk dolgozik, nem fogják meglepetések érni. A Gardia 24 órában elérhető informatikai rendszeréből partnereink mindenkor a kereskedelmi és gazdasági tervek készítéséhez elengedhetetlenül szükséges pontos készlet- és státuszinformációkat hívhatnak le.

Miért jó, ha a Gardia kezeli a készleteit?

Amennyiben igénybe veszi készletkezelés raktározás, készletkezelés menedzsment szolgáltatásunkat, átvállaljuk nálunk kezelt anyagai teljes nyilvántartását. Létrehozunk egy adatbázist, ebben követjük folyamatosan a bejövő, készleten lévő és kimenő áruit mennyiségben és értékben egyaránt. Emellett széles körű készletgazdálkodási támogatást is adunk pl. várható áruhiányról, elfekvő készletekről, zárolt, selejtként nyilvántartott stb. készletekről. Költségeit, készletmozgásait követni tudjuk akár belső profit centerekre, akár külső partnereire lebontva. Informatikai rendszerünk képes az Ön vállalati rendszerét (SAP stb.) készletadatokkal feltölteni.

Mit kínálunk?

Készletkezelés raktározás, készletkezelés menedzsment szolgáltatásunkkal az alábbi fő tevékenységek gondjától szabadulhat meg:

  • nagy értékű készletnyilvántartó szoftver üzemeltetése
  • készletnyilvántartás vezetése
  • készletgazdálkodáshoz szükséges statisztikák, jelentések előállítása
  • megrendelések kezelése, követése
  • leltározás

Készletkezelés raktározás, készletkezelés menedzsment annak ellenőrzése, frissítése és üzemeltetése ebből a szempontból a „szükséges rossz”. Elvégzése azonban nélkülözhetetlen, így aztán valahogy mindig elvégzi valaki. Ez a rövid távon olcsó, viszont sem rövid, sem hosszú távon nem hatékony módszer. A rossz adminisztráció mindig megbosszulja önmagát. Bízza ránk ezt a terhet, hogy egy hatékony, gyors és hibamentes készletnyilvántartó rendszere legyen, és minden ezzel járó munkafolyamat tökéletesen működhessen anélkül, hogy Önnek – az ellenőrzésen kívül – bármi dolga lenne vele. Bizonyos eseteken ez még olcsóbb is lehet, mintha saját erőforrással kezelnék a teljes készletmenedzsmentet.