irodaszer-logisztikaEgy vállalkozás napi működtetéséhez a legkülönbözőbb anyagok szükségesek. Irodaszerek, tisztítószerek, ásványvíztől a kávétejszínen át a pénztárszalagig illetve az Ön vállalkozására speciálisan jellemző napi fogyó anyagokig. Ráadásul ezen anyagok egy részét kis mennyiségekben beszerezni fárasztó, időigényes, tárolásuk gyakran nem oldható meg egyszerűen, kerülgetni kell.

A Gardia segít abban, hogy ezekkel az anyagokkal Ön csak akkor találkozzon, amikor már valóban szüksége van rájuk.

Mit jelent az irodaszer logisztika a fogyóanyagok kezelésében?

Amennyiben igénybe veszi szolgáltatásunkat, beszállítói közvetlenül a Gardia raktárába hozzák a termékeiket. Mi ezeket ellenőrzötten átvesszük, tároljuk és nyilvántartjuk. Az Öntől kapott megrendelések alapján összeállítjuk a szükséges anyagokat és gondoskodunk a kiszállításukról, legyen szó akár egyetlen telephelyről vagy akár fiókhálózatról. Jelezzük, ha utánrendelésre van szükség, vagy ha valami hosszabb ideje nem mozdul. Készleteit és aktuális lehívásait 24 órás online rendszerünkön keresztül követheti.

Irodaszer logisztika, irodaszer raktározás Budapesten: mit kínálunk?

Irodaszer logisztika, irodaszer raktározás szolgáltatásunkkal Budapesten az alábbi fő tevékenységek gondjától szabadulhat meg:

  • beszállítók folyamatos fogadása, áruátvétel
  • tárolás, készletnyilvántartás
  • élő-munkaigényes feladatok ellátása (sok kis tétel komissiózása, csomagolása stb.)
  • a megrendelő (fiókhálózat, telephelyek stb.) által feladott megrendelések fogadása
  • szállítás
  • készletjelentések, statisztikák, készletgazdálkodás
  • leltározás

Irodaszer logisztika, irodaszer raktározás szolgáltatásunk Budapesten olyan, mint egy ellátási lánc. Önnél már nem lesz szükség tárolóhelyre. Nem kell számon tartania, hogy milyen anyag melyik szobában lelhető fel. Azt sem, hogy melyikből mennyi van. Nem kell az utánpótlással foglalkozni, átvenni a beérkezett árut a beszállítótól, nem kell helyet keresni ezek számára. Mi biztosítjuk a mindenkor szükséges minimális mennyiségeket,Önnek pedig csupán egy kattintás, hogy igény esetén azonnal szállítsunk. Pont csak annyit és azt, amire éppen szükség van. Ezáltal a munkavégzéshez szükséges irodaszerek és fogyóeszközök figyelésének, tárolásának és kezelésének feladata alól Ön és munkatársai teljes körűen mentesülnek. Az eszközök nem foglalják az értékes irodai helyet, mégis bármikor elérhetők, ráadásul minden, a kezelésükkel kapcsolatos munkafolyamat elvégzésének szüksége nélkül.